Klein Hotel

De Mooie Mijt biedt u een bijzondere overnachtingsmogelijkheid in het kleine hotel, met vijf kamers wellicht het kleinste hotel van Drenthe. De vijf hotelkamers bevinden zich in de hooimijt naast het restaurant, een mooie nostalgische manier om te overnachten. 
Elke kamer beschikt over een eigen terras of balkon met vrij uitzicht over de landerijen. 

De kamers kenmerken zich door het hoge kwaliteitsniveau met aandacht voor design en behaaglijkheid en dit alles in een bijzonder aantrekkelijke omgeving. U kunt gebruik maken van de roomservice van het restaurant en genieten van de champagne die op de juiste temperatuur wordt geserveerd. De inrichting van het perceel met een oude boomgaard, de boerderijtuin en de grazende dieren maken uw plattelandsbeleving compleet.

Herfst 2017

Zie voor meer informatie ook :

Misset Horeca artikel - De Mooie Mijt

Hospitality Managent artikel - De Mooie Mijt

 

Controleer beschikbaarheid van de kamers

Van
Tot

Hooimijtkamers

Boven in de hooimijt bevinden zich de vier hooimijtkamers, voorzien van luxe stortdouche, een royaal balkon met een adembenemend uitzicht over de landerijen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien met onder meer een minibar, hoewel het uitzicht hiertoe nauwelijks aanleiding zal geven is ook een televisie aanwezig.  

Bekijk de kamer

De Grote Kamer

Beneden in de hooimijt bevindt zich De Grote Kamer. Voorzien van een luxe badkamer, met ligbad, een aparte stortdouche, een eigen terras en de hierboven genoemde voorzieningen is dit onze meest gewilde kamer. Deze kamer is gezien de grootte van de badkamer en het ontbreken van drempels tevens geschikt voor mindervaliden.  

Bekijk de kamer